Курячі крильця в паніровці

Курячі крильця, запаніровані сумішшю з сухариків і борошна, з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м’які всередині.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 5 хв
Приготування: 40 хв

Інгредієнти для приготування курячих крилець в паніровці

  • курячі крильця 16 (кінчик крила відрізати і викинути, інша частина розрізана на дві частини по суглобу)
  • панірувальні сухарі третина склянки
  • борошно третина склянки
  • часниковий порошок 1 чайна ложка
  • чилі порошок третина чайної ложки
  • розтоплене вершкове масло 4 столових ложки
  • оливкова олія пів чайної ложки (для змащування форми)
  • сіль (за смаком)

Рецепт приготування курячих крилець в паніровці з фото

  1. Розігріти духовку до 200C (400F).
  2. Застелити форму для запікання фольгою (необов’язково) і змастити маслом.
  3. З усіх боків обсипати крильця часниковим порошком, чилі порошком і сіллю.Рецепт приготування курячих крилець в паніровці
  4. На окремій тарілці змішати борошно і панірувальні сухарі.мішати борошно і панірувальні сухарі
  5. Кожне крильце спочатку вмочити в вершкове масло, потім в суміш сухарів і борошна. Струсити надлишки.вмочити в вершкове масло
  6. Викласти крильця в підготовлену форму для запікання.Викласти крильця
  7. Запікати близько 20 хвилин. Перевернути і запікати ще 20 хвилин або до повної готовності і хрусткої скоринки.