Курячі крильця в медово-гірчичному соусі

Курячі крильця в медово-гірчичному соусі

Продовжуючи експерименти з крильцями, вирішив спробувати незвичайний для мене рецепт. Крильця спочатку запікаються в духовці до напівготовності, а потім умочують в соус і готуються далі. Якщо вам подобається солодкуватий присмак в м’ясних і курячих стравах — обов’язково спробуйте.

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Калорійність: 472 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячих крилець в медово-гірчичному соусі

  • Курячі крила 800 гр
  • Вершки 20-22% 100 мл
  • Гірчиця російська 3 ч.л.
  • Мед 50 гр
  • Карі 1 ч.л.
  • Сіль чверть чайної л.

Фото рецепт приготування курячих крилець в медово-гірчичному соусі

  1. Розкладіть вимиті і обсушені крильця на деко і відправте в духовку запікатися хвилин на 20. Температура духовки повинна бути близько 190 градусів.Фото рецепт приготування курячих крилець
  2. У цей час займемося соусом. Всі інгредієнти покласти в мисочку(Вершки, гірчицю, мед, карі та сіль).У цей час займемося соусом
  3. Ретельно розмішати до однорідної консистенції.Ретельно розмішати
  4. Наполовину готові крильця умочуємо в соус і кладемо назад на деко. Можна підкласти папір для випічки або фольгу, щоб легше було відмивати деко потім.крильця умочуємо в соус
  5. Готуємо до отримання легкої світло-коричневої скоринки, це ще хвилин 20 займе.Готуємо до отримання легкої світло-коричневої скоринки