Курячі крила в кисло-солодкому соусі

Курячі крила в кисло-солодкому соусі

Продовжую серію швидких і простих рецептів з курячими крилами. Я довго вибирав: з яким би соусом їх зробити і зупинився на кисло-солодкому — типу китайська кухня.

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Калорійність: 582 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячих крил в кисло-солодкому соусі

  • Оцет винний 60 мл
  • Кунжутне масло 20 мл
  • Борошно кукурудзяне 15 гр
  • Цукор-пісок 30 гр
  • Соєвий соус 60 мл
  • Перець чилі мелений 1 ч.л.
  • Курячі крила 1000 гр

Фото рецепт приготування курячих крил в кисло-солодкому соусі

  1. Починаємо готувати кисло-солодкий соус. У будь-яку зручну ємність кладемо 2 столові ложки цукру, наливаємо по 60 мл винного оцту і соєвого соусу і кладемо столову ложку кукурудзяного борошна.Фото рецепт приготування курячих крил в кисло-солодкому соусі
  2. Обов’язково додайте 60 мл води. Я до речі використовував мірний стаканчик. Зовсім забув обов’язково додайте кунжутне масло!додайте кунжутне масло
  3. Ретельно розмішайте все і додайте перцю. Кількість вибирайте залежно від того, наскільки гостре блюдо хочете отримати.додайте перцю
  4. Я додав чайну ложку гострого перцю «Чилі», вийшло не надто гостро, наступного разу додам 1,5-2.
  5. Все знову перемішуємо, переливаємо в каструльку і ставимо на повільний вогонь. Готуємо 3-5 хвилин перемішуючи.
  6. Беремо упаковку крил. Ретельно миємо їх (цей рада — чоловікам)!Беремо упаковку крил
  7. В отриманому соусі купаємо курочку, акуратно складаємо на деко і заганяємо її в грубку 190C° на 30-35 хвилин. Приємного апетиту!
...