Курячі грудки зі шпинатом і грибами

Курячі грудки зі шпинатом і грибами

У цій страві шпинат дуже добре смакує з грибами. А курячі грудки з ними обома 🙂

Час приготування: одна година
Порцій: 6
Калорійність: 399 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячих грудок зі шпинатом і грибами

  • Куряча грудка 800 гр
  • Мускатний горіх тертий 0.2 чайні л.
  • Шпинат 150 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Печериці 500 гр
  • Соняшникова рафінована олія 20 мл
  • Чотири зубці часнику
  • Сметана 100 гр
  • Майонез 100 гр

Фото рецепт приготування курячих грудок зі шпинатом і грибами

  1. Курячі грудки добре промити, просушити, зробити надрізи поперек, але не до кінця. Підсолити, поперчити, посипати мускатним горіхом. Укласти на фольгу.Фото рецепт приготування курячих грудок зі шпинатом і грибами
  2. Шпинат промити, щоб не залишилося піску, порізати, але не дрібно, вкласти в прорізи в курячих грудках. Загорнути у фольгу і поставити в духовку випікатися при двохсот градусах на 30 — 40 хвилин.вкласти в прорізи в курячих грудках
  3. Поки запікається м’ясо, цибулину нарізати кубиками, трохи обсмажити на олії. Почистити і нарізати печериці, додати до цибулі. Посолити, поперчити, згасити під кришкою до готовності.Почистити і нарізати печериці
  4. Часник дрібно нарізати, видаливши серцевини.Часник дрібно нарізати
  5. Змішати сметану з майонезом, додати часник.Змішати сметану з майонезом
  6. До грибів додати соус, що получився, і згасити ще декілька хвилин.До грибів додати соус
  7. Вийняти курячі грудки, зверху укласти гриби в соусі. Якщо буде потрібно, прибрати трохи соку, який вийшов при запіканні. Поставити в духовку ще на 10 хвилин. Подавати на листку салату з овочами (помідори, солодкий болгарський перець) або просто так.Вийняти курячі грудки
...