Курячі грудки з беконом та сиром

Соковиті курячі грудки, вкриті хрустким беконом і розплавленим сиром. Цей рецепт чудово підійде для зайнятих роботою людей, тому що його підготовка займає всього 5 хвилин, а решту часу приготування не вимагає Вашої уваги. Хороший спосіб урізноманітнити обід або вечерю.

Кількість порцій: 3
Підготовка: 5 хв
Приготування: 50 хв

Інгредієнти для приготування курячої грудки з беконом та сиром

  • курячі грудки 3 (половинки, без шкіри і кісток)
  • бекон 5 скибочок
  • салатна заправка 3 столових ложки (я використовувала Ranch Dressing, можна замінити майонезом, додавши туди трохи часнику, лимона і петрушки)
  • сир 1 склянка (тертий, Я використовувала суміш чедера і моцарелли )
  • оливкова олія 3 столових ложки
  • часниковий порошок 1 чайна ложка (можна замінити дрібно рубаним часником )
  • петрушка (суха або дрібно порубана, необов’язковий інгредієнт )
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування курячої грудки з беконом та сиром

  1. Розігріти духовку до 175 градусів Цельсія (350 градусів Фаренгейта) .
  2. Помити половинки курячих грудок, висушити паперовим рушником і посипати сіллю, перцем і часниковим порошком з усіх боків.Рецепт приготування курячої грудки з беконом та сиром
  3. У великій сковороді на середньому вогні розігріти дві столові ложки оливкової олії. Обсмажити курку з усіх боків до красивої золотистої скоринки (близько 5 хвилин на сторону).Обсмажити курку
  4. Бекон порізати на шматочки.Бекон порізати на шматочки
  5. Перекласти курячі грудки у форму для запікання, попередньо змащену однією столовою ложкою оливкової олії.
  6. Кожну половинку грудки покрити однією столовою ложкою салатної заправки (або майонезу).половинку грудки покрити
  7. Зверху розмістити шматочки бекону.Зверху розмістити шматочки бекону
  8. Запікати ненакритими в розігрітій духовці близько 30 хвилин, потім дістати з духовки та посипати зверху тертим сиром і петрушкою.посипати зверху тертим сиром
  9. Повернути в духовку ще на десять хвилин, поки не розплавиться сир і не з’явиться рум’яна скоринка. Вийняти з духовки, дати постояти 3 хвилини і подавати на стіл.