Курячі гомілки в імбирному маринаді

Курячі гомілки в імбирному маринаді

Просте і смачне блюдо. Маринад проникає в надрізи і робить курку м’якою і ароматною. Бажано тільки вибрати час, щоб заздалегідь замаринувати м’ясо.

Час приготування: дві години
Порцій: 4
Калорійність: 456 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячих гомілок в імбирному маринаді

  • Чотири зубці часнику
  • Сіль морська пів чайної л.
  • Імбир свіжий 8 см
  • Перець чорний мелений чверть ч.л.
  • Мед липовий 50 гр
  • Лимонний сік 45 мл
  • Куряча гомілка 800 гр
  • Рослинна олія 30 мл

Фото рецепт приготування курячих гомілок в імбирному маринаді

  1. Дрібно наріжте часник, розітріть його в ступці з додаванням великої солі, щоб вийшла кашка. Додайте подрібнений або натертий на тертці свіжий імбир і перець.рецепт приготування курячих гомілок
  2. Додайте рідкий мед і лимонний сік. Якщо у вас непрозорий, зацукрований мед, підігрійте його злегка в мікрохвильовій печі. Добре перемішайте інгредієнти маринаду.Додайте рідкий мед
  3. Гомілки вимийте холодною водою, обсушіть. На кожній гомілки гострим ножем зробіть по три надрізи з двох боків до кістки. Так маринад легше проникне в м’ясо і курка швидше приготується.Гомілки вимийте
  4. Обмажте курячі гомілки маринадом, накрийте і залиште в прохолодному місці на 1-2 години. Один раз перемішайте в процесі маринування.Обмажте курячі гомілки маринадом
  5. Обсмажте гомілки на середньому вогні з рослинною олією з усіх боків до утворення рум’яної скоринки. Обережно, медовий маринад швидко підрум’янюється ! Потім накрийте кришкою і готуйте 10-15 хвилин на малому вогні до готовності.Обсмажте гомілки на середньому вогні
  6. Подавайте гарячими, гарніри підійдуть самі різні, експериментуйте. Приємного апетиту!Подавайте гарячими