Куряче філе з бринзою

Куряче філе з бринзою

Дуже ніжні курячі «кишеньки» з бринзою і зеленню, тушковані в вершках. М’ясо виходить дуже ніжним і ароматним …

Час приготування: 30 хв
Порцій: 2
Калорійність: 588 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячого філе з бринзою

  • Куряче філе 400 гр
  • Бринза 125 гр
  • Кріп 15 гр
  • Петрушка 15 гр
  • Вершки 20-22% 200 мл

Фото рецепт приготування курячого філе з бринзою

  1. Філе вимити, зайвий жир видалити. Тонким, гострим ножем акуратно прорізати глибокий кишеньку.Фото рецепт приготування курячого філе з бринзою
  2. Бринзу потрібно розім’яти виделкою, зелень дрібно нарізати і перемішати з сиром.Бринзу потрібно розім'яти
  3. Акуратно, щоб не порвати, начиняємо філе сиром.начиняємо філе сиром
  4. Потім обережно заколюємо зріз звичайною зубочисткоюзаколюємо зріз
  5. Підсмажуємо фаршироване філе з двох боків до утворення золотистої скоринки, після вливаємо вершки і тушкуємо під кришкою 10-15 хвилинПідсмажуємо фаршироване філе
  6. Приємного апетиту!Приємного апетиту