Куряче філе в маринаді з зернової гірчиці

Куряче філе в маринаді з зернової гірчиці

Блюдо народилося само собою, коли потрібно було більш-менш швидко приготувати собі обід на роботу. На цей випадок у мене в холодильнику часто лежить охолоджене куряче філе, яке я ріжу, мариную в які потрапили під руку спеціях і соусах поки збираюся на роботу (або заздалегідь залишаю на ніч) і тушу в воці. Цього разу головним інгредієнтом виявилася зерна гірчиці, завдяки якій курка вийшла дуже цікавою і ароматною.

Час приготування: 1 година
Порцій: 2
Калорійність: 233 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячого філе в маринаді

  • Куряче філе 400 гр
  • Гірчиця біла (англійська) дві чайні ложки
  • Мускатний горіх 1 гр
  • Сіль чверть чайної ложки
  • Перець духмяний одна шт.
  • Цибуля ріпчаста 100гр

Фото рецепт приготування курячого філе в маринаді

  1. Ріжемо філе на маленькі шматочки, додаємо сіль, перець, мускатний горіх та пару ложок зернової гірчиці. Я наполягаю саме на зерновій, так як вона надає цій простій страві особливу пікантність і аромат.Фото рецепт приготування курячого філе в маринаді
  2. Ріжемо і обсмажуємо цибулину. Я додаю зовсім небагато рослинного масла: менше чайної ложечки — і нічого не пригорає. Але це, звичайно, на ваш смак.Ріжемо і обсмажуємо цибулину
  3. Додаємо куряче філе до цибулі, спочатку трохи обсмажуємо, потім накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності.Додаємо куряче філе до цибулі

Ось, що у мене вийшло. Час приготування я округлила. Тут важко сказати точно. Все залежить від того, як довго у вас буде маринуватися м’ясо. Мій маринад стояв години півтори, чекав поки я сходжу в спортзал, але, як я вже сказала, можна маринувати і заздалегідь. Красиво на тарілочці сфотографувати не встигла, спізнювалася а роботу 🙂

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!