Куряча печінка в вершковому соусі фото рецепт

Куряча печінка в вершковому соусі фото рецепт

Мені більше подобається готувати з курячої печінки, вона виходить більш ніжною і смачною. Вершковий соус додає соковитості цьому блюду.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 344 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячої печінки в вершковому соусі

  • Печінка куряча 1200 гр
  • Одна перчина солодкого перцю
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Оливкова олія 20 мл
  • Вершки 20-22% 80 мл
  • Сметана 40 гр
  • Сіль пів чайної ложки
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки

Фото рецепт приготування курячої печінки в вершковому соусі

  1. Печінку очистити від плівки та порізати маленькими шматочками.
  2. Помити і очистити перець та цибулю.Фото рецепт приготування курячої печінки в вершковому соусі
  3. Нарізати овочі дрібними кубиками.очистити перець та цибулю
  4. Поставити сковороду на сильний вогонь, додати оливкову олію і закинути овочі. Пасерувати кілька хвилин.додати оливкову олію
  5. Закинути печінку і трохи її обсмажити.Закинути печінку і трохи її обсмажити
  6. Приготувати соус: змішати сметану, вершки, сіль, перець, часник.Приготувати соус
  7. Зробити маленький вогонь, залити соусом і тушкувати до готовності, приблизно 5-7 хвилин.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!