Куряча грудка з в’яленими томатами і козячим сиром

Куряча грудка з в'яленими томатами і козячим сиром

Поєднання томатів, зелені і козячого сиру — одне з класичних. Якщо Ви хочете приготувати легкий обід або вечерю, цей рецепт для Вас.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 353 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курячої грудки з в’яленими томатами і козячим сиром

  • Свіжий козячий сир 200 гр
  • Базилік свіжий зелений 30 гр
  • Два зубці часнику
  • В’ялені помідори 80 гр
  • Вершкове масло 20 гр
  • Оливкова олія 10 мл

Фото рецепт приготування курячої грудки з в’яленими томатами і козячим сиром

  1. Подрібнюємо свіжий базилік, додаємо його в сир і ретельно перемішуємо. Для смаку можна також додати подрібнений часник.Фото рецепт приготування курячої грудки
  2. Розрізаємо курячу грудку так, щоб вийшло 2 порційних шматка філе. Кожен шматок надрізаємо уздовж приблизно посередині — це буде «кишенька» для начинки. Перший шар начинки — сир з базиліком; другий шар — тонка часточка вершкового масла (щоб грубка не вийшло сухою); третій шар – в’ялений томат.Розрізаємо курячу грудку
  3. Закріплюємо верхній край курячої грудки зубочистками і змащуємо оливковою олією. Грудка запікатиметься в духовці при 180 С протягом 15-20 хвилин. Як гарнір можна подати салат із трав з томатами і оливковою олією.верхній край курячої грудки