Курка запечена з болгарським перцем і помідорами

М’яке куряче філе, покрите цибулею, помідорами та болгарським перцем, запечене під майонезно — сирною скоринкою. Швидке і дуже смачне блюдо, яке сподобається будь-якому гостю.

Кількість порцій: 6
Підготовка: 10 хв
Приготування: 25 хв

Інгредієнти для приготування курки запеченої з болгарським перцем і помідорами

  • куряча грудка 3 (половинки, без шкіри і без кісток)
  • один болгарський перець (великий, я використовувала половину жовтого і червоного перців)
  • одна цибулина
  • два помідора середнього розміру
  • майонез три з половиною столових ложки
  • пів склянки тертого сиру
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування курки запеченої з болгарським перцем і помідорами

  1. Покласти курячі грудки (по одній) між двома шарами харчової плівки (або в пластиковий пакет). Відбити до товщини близько 6мм і розрізати на 2 частини. Поперчити та посолити за власним смаком. Застелити фольгою форму для запікання. Перекласти шматочки курячого філе у форму.Рецепт приготування курки запеченої з болгарським перцем і помідорами
  2. Нарізати цибулю, помідори і болгарський перець.Нарізати цибулю
  3. Розігріти духовку до 175C (350F).
  4. На куряче філе викласти цибулю, помідори і перець.На куряче філе викласти цибулю
  5. Покрити тонким шаром майонезу (для видавлювання майонезу можна використовувати пластиковий пакет, прорізавши невелику дірочку на кінчику пакета).Покрити тонким шаром майонезу
  6. Посипати сиром кожен шматочок філе.Посипати сиром кожен шматочок філе
  7. Запікати близько 25 хвилин.