Курка з грибами у вершковому соусі

Курка з грибами у вершковому соусі

Ця страва відмінно поєднується з рисом або макаронними виробами, дуже швидко і легко готується і під силу будь-якому починаючому кулінарові. При цьому смакові якості зовсім не страждають від легкості приготування.

Час приготування: пів години
Порцій: 4
Калорійність: 288 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курки з грибами у вершковому соусі

  • Куряча грудка 300 гр
  • Рослинна олія 30 мл
  • Зубки часнику 3 шт.
  • Печериці 200 гр
  • Вершки 20-22% 200 мл
  • Соєвий соус 40 мл

Фото рецепт приготування курки з грибами у вершковому соусі

  1. Курячу грудку ріжемо кубиками і обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до легкої золотистої скоринка.Фото рецепт приготування курки з грибами у вершковому соусі
  2. Поки курка смажиться, дрібно ріжемо часник.дрібно ріжемо часник
  3. Промиті печериці нарізаємо шматочками такого ж розміру, як курячі грудки.Промиті печериці нарізаємо шматочками
  4. Коли грудки будуть майже готові, додаємо туди часник.додаємо туди часник
  5. Приблизно через 1-2 хвилини додаємо гриби. Готуємо на досить великому вогні, помішуючи, ще хвилин 5.додаємо гриби
  6. У самому кінці додаємо вершки і соєвий соус. Зменшуємо вогонь і чекаємо, поки соус почне трохи загусати. Подаємо з рисом або макаронами в гарячому вигляді.додаємо вершки і соєвий соус