Курка з брюссельською капустою фото рецепт

Курка з брюссельською капустою фото рецепт

Нескладне, швидке, але дуже смачне блюдо, яке можна поставити в духовку і забути. Сіль у цьому рецепті можна не використовувати, тому соєвий соус дає достатньо яскравий смак. Щоб курка швидше приготувалася, використовуйте стегна без кісток.

Час приготування: одна година 15 хв
Порцій: 4
Калорійність: 599 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курки з брюсельською капустою

  • Часник три зубці
  • Рослинна олія 5 мл
  • Куряча гомілка 800 гр
  • Сметана 200 гр
  • Соєвий соус 40 мл
  • Капуста брюссельська 400 гр
  • Пармезан (Парміджано Реджано) 80 гр

Фото рецепт приготування курки з брюсельською капустою

  1. Курку обсмажте на сильному вогні без масла протягом 7-10 хвилин до утворення золотистої скоринки. Всередині курка буде вогкуватою, але дійде в духовці. Якщо м’ясо з холодильника, можна навіть збільшити час обсмажування. Форму для духовки змастіть рослинною олією і покладіть у неї шматочки курки одним шаром. Шматочки часнику розкладіть між шматками курки.Фото рецепт приготування курки з брюсельською капустою
  2. Сметану і соєвий соус з’єднайте в мисці, перемішайте.Сметану і соєвий соус з'єднайте
  3. Брюссельську капусту розкладіть не дуже щільно в просвіти між куркою.Брюссельську капусту розкладіть
  4. Рівномірно полийте сметанною сумішшю.полийте сметанною сумішшю
  5. Посипте тертим пармезаном.Посипте тертим пармезаном
  6. Запікайте в розігрітій до 200 градусів 50-60 хвилин, до готовності курки. Щоб сир не підгорав, зверху форму можна закрити фольгою приблизно на половину часу приготування.до готовності курки
  7. Подавайте в гарячому вигляді, можна без гарніру, тільки з салатом.

 

...