Курка з ананасом під сирною скоринкою

Курка з ананасом під сирною скоринкою

Я дуже люблю поєднання курки і ананаса, а цей варіант особливо смачний ))


Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 344 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курки з ананасом під сирною скоринкою

  • Куряча грудка 200 гр
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Перець духмяний 1 шт.
  • Оливкова олія 20 мл
  • Ананас свіжий очищений 80 гр
  • Сир 60 гр
  • Рокфор сир 10 гр

Фото рецепт приготування курки з ананасом під сирною скоринкою

  1. Курячу грудку (2 шт) без шкіри приправити сіллю, перцем і маслом. Викласти на деко, а зверху викласти скибочки тонко нарізаного ананасу. Якщо у вас є сервіровочні форми, то можна в них запекти блюдо і тоді при подачі вигляд буде більш привабливий. Потім ставимо деко в розігріту до 210-220 гр духовку і запікаємо хвилин 7.Фото рецепт приготування курки з ананасом
  2. Виймаємо деко для того щоб додати сир (будь-який м’який, емменталь, гауда, ламбер і тд). Я не кладу його відразу, щоб він не розтікся завчасно. Повертаємо в духовку, зменшуємо температуру до 180 гр і залишаємо ще на 3-5 хвилин.Виймаємо деко для того щоб додати сир
  3. Сир з цвіллю додаємо за бажанням ! Як тільки вийняли з духовки, кілька маленьких шматочків розплавляться дуже швидко. Приємного апетиту ))
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!