Курка в соусі барбекю під сиром і беконом

Відмінний рецепт курячої грудки в барбекю соусі, покритої розплавленим сиром і хрустким беконом. Дуже просто і дуже смачно.

Кількість порцій: 2
Підготовка: 10 хв
Приготування: 1:00

Інгредієнти для  приготування курки в соусі барбекю під сиром і беконом

  • дві курячі грудки (половинки)
  • барбекю соус 1 склянка
  • бекон 4 скибочки
  • сир 2 скибочки (я використовувала Американський сир)
  • рослинна олія півтори столові ложки

Фото рецепт приготування курки в соусі барбекю під сиром і беконом

  1. У сковороді на середньому вогні розігріти олію. Обсмажити курячі грудки до рум’яної скоринки. Додати барбекю соус, зменшити вогонь, накрити та готувати 50 хвилин.рецепт приготування курки в соусі барбекю під сиром і беконом
  2. Поки готується курка, підсмажити бекон. Викласти смужки бекону на холодну сковороду. Обсмажити на середньому вогні, іноді перевертаючи, поки не стане хрустким з усіх боків. Покласти бекон на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру.підсмажити бекон
  3. Покласти 2 смужки бекону на кожен шматочок курки. Покрити сиром і почекати, поки сир трохи розплавиться. Подавати з брокколі і рисом, або іншим улюбленим гарніром.Покрити сиром і почекати