Курка в мигдальній скоринці

Курка в мигдальній скоринці

Мигдаль — дуже смачний горіх, але чомусь його найчастіше використовують у випічці. А нижче представлений рецепт несолодкої страви — курки. Незважаючи на простоту приготування — виходить цікавий результат.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 785 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курки в мигдальній скоринці

  • Куряче філе 800 гр
  • Сіль пів чайної ложки
  • Перець чорний мелений пів чайної л.
  • Мигдаль 200 гр
  • Лимонний сік 40 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 100 гр
  • Соняшникова олія рафінована 50 мл

Фото рецепт приготування курки в мигдальній скоринці

  1. Філе нарізати на шматочки середнього розміру (сильно дрібнити не треба, але занадто великі шматки можуть не прожаритися, тому що час приготування обмежено ступенем готовності мигдалю), посолити, поперчити.Фото рецепт приготування курки в мигдальній скоринці
  2. Мигдаль дрібно нарубати, яйця збити, а з лимонів (лаймsв вичавити сік).Мигдаль дрібно нарубати
  3. Шматочки філе по черзі опускати в лимонний сік, борошно, збите яйце.Шматочки філе по черзі опускати в лимонний сік
  4. … потім в рубаний мигдаль.
  5. Обсмажувати на сковороді в соняшниковій олії при невисокій температурі (щоб мигдаль не підгорів) до утворення скоринки.Обсмажувати на сковороді в соняшниковій олії