Курча запечений у тісті з тміном

Курча запечений у тісті з тміном

Сьогодні на вечерю була ніжна, соковита курочка в тісті. Розрізаємо конвертик, а звідти виривається ароматний, пряний пар, краса невимовна і це тільки початок. Було так смачно, що вирішила поділитися ))

Час приготування: дві години
Порцій: 4
Калорійність: 787 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування курчати запеченого у тісті

  • Курчата (600гр) 1 шт.
  • Оливкова олія 40 мл
  • Сіль морська велика 30 гр
  • Сушений часник (порошок чи гранули) одна чайна л.
  • Кефір 200 мл
  • Пів чайної ложки солі
  • Рослинна олія 30 мл
  • Борошно пшеничне 400 гр
  • тмін 2 гр

Фото рецепт приготування курчати запеченого у тісті

  1. Я запікала курку шматочками, але це не обов’язково, можна і цілком, якщо курча невелике, просто мені хотілося зробити порційно. Приправити оливковою олією, сіллю і часником.Фото рецепт приготування курчати запеченого у тісті
  2. Тісто зробила на кефірі з додаванням рослинної олії, замісила тісто некруто, я ніколи не міряла борошно, тому даю приблизну кількість. Кожен шматочок курки загортаємо щільно в тісто, щоб не залишилося отворів.шматочок курки загортаємо щільно
  3. Ось так. Викладаємо на деко застелений кулінарної папером і випікаємо в розігрітій духовці при 180 гр приблизно 1 годину 30 хвилин. Щоб тісто не підгоріло, треба як тільки воно зарум’яниться накрити «випічку» фольгою.Щоб тісто не підгоріло

Приємного апетиту) ))

...