Кукурудзяні сирники з в’яленою грушею

Кукурудзяні сирники з в'яленою грушею

Начебто це звичайні сирники, але зроблені вони без участі пшениці і не містять глютену. Так що їсти їх можна навіть людям, з алергією на цю речовину. У смаку вони від цього абсолютно не програли, навпаки, набули цікавий смаковий відтінок. А груша додала солодкості та гарні жовті вкраплення.


Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 8
Калорійність: 364 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування кукурудзяних сирників з в’яленою грушею

  • Сир 5-9% жирності 400 гр
  • Сирна маса 200 гр
  • Борошно кукурудзяне 150 гр
  • Цукор-пісок 30 гр
  • Сіль 1/4 чайної л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Груші в’ялені 100 гр
  • Кукурудзяна олія 50 мл

Фото рецепт приготування кукурудзяних сирників з в’яленою грушею

  1. Розминаємо сир, сирну масу, яйця, сіль і цукор. Додаємо борошно і замішуємо тісто так, щоб з нього можна було сформувати сирники.Фото рецепт приготування кукурудзяних сирників
  2. Груші ріжемо на невеликі шматочки (попередньо помивши і підсушивши, звичайно) і додаємо в тісто
  3. Столовою ложкою беремо тісто, і, обвалявши його в кукурудзяному борошні, формуємо круглі плоскі сирники.Столовою ложкою беремо тісто
  4. Обсмажуємо сирники на сковорідці з олією (для більшої «кукурудзяності» я і масло взяла кукурудзяне, хоча навряд чи це відбилося на остаточному результаті).Обсмажуємо сирники на сковорідці
  5. Хоча на фотографії сирники з абрикосовим варенням, їсти їх смачніше таки зі сметаною, так як солодкі груші ще й з варенням — це все-таки перебір.
...