Кукурудзяні млинці

Кукурудзяні млинці
Тонкі млинці з суміші кукурудзяної і пшеничної муки, які можна їсти з будь-якими начинками. Яскравий жовтий відтінок кукурудзяного борошна посилений додаванням куркуми. Млинці з додаванням кукурудзяного борошна пикти трохи складніше, ніж просто пшеничні, але за наявності хорошої сковороди і акуратності все виходить прекрасно. Використовуйте для цього рецепта кукурудзяне борошно дрібного помелу.


Час приготування: 2 години 30 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 287 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування кукурудзяних млинців

  • Борошно кукурудзяне 100 гр
  • Рослинна олія 60 мл
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Борошно пшеничне 100 гр
  • Куркума мелена 1 ч.л.
  • Цукор- пісок 30 гр
  • Сіль одна ч.л.
  • Молоко 200 мл

Фото рецепт приготування кукурудзяних млинців

  1. Кукурудзяне борошно дрібного помелу (!) Просійте в миску, додайте рослинне масло і 400 мл гарячої води. Ретельно розітріть, щоб не було грудочок.Фото рецепт приготування кукурудзяних млинців
  2. Додайте яйця, пшеничне борошно, курукуму, цукор і молоко, посоліть і перемішайте так, щоб не було грудочок. Щоб млинці легше пеклися, потрібно дати тісту постояти мінімум годину, а краще дві. Молока може знадобитися більше або менше в залежності від кінцевої консистенції тіста. Воно має бути досить рідким, щоб млинці вийшли тонкими.Щоб млинці легше пеклися
  3. Після того, як тісто постояло розмішайте його і печіть млинці на добре розігрітій сковороді, злегка змащеній маслом.розмішайте його і печіть млинці
  4. Обсмажені з обох сторін млинці складайте в стопку.Обсмажені з обох сторін млинці
  5. Загорніть в кукурудзяні млинці улюблену начинку (тут сметана і мандариновий джем) ..Загорніть в кукурудзяні млинці улюблену начинку
  6. … або складіть трикутниками і прикрасьте джемом або медом. Приємного апетиту!
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!