Крильця по–шанхайському

Крильця по–шанхайському

До неподобства просте у приготуванні блюдо.  Більше популярне в численних «Чайна Таун » всього світу ніж навіть в самому Китаї.

Час приготування: 40 хв
Порцій: 6
Калорійність: 451 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування крилець по-шанхайському

  • Курячі крила 1000 гр
  • Одне яйце куряче
  • Соєвий соус 80 мл
  • Кунжутне масло 15 мл
  • Цукор-пісок 60 гр
  • Крохмаль кукурудзяний 50 гр
  • Мірін (солодке рисове вино) 40 мл
  • Устричний соус 60 мл

Фото рецепт приготування крилець по-шанхайському

  1. У крилець видаляємо «клешню» і ріжемо їх на дві частини.  Складаємо в зручну ємність, додаємо крохмаль, яйце, «5 спецій» і ретельно перемішуєм.  Ставимо на пів години в холодильник. Фото рецепт приготування крилець по-шанхайському
  2. Смажимо крильця на розігрітій сковороді до рум’яної скориночки з двох сторін. Смажимо крильця
  3. Викладаємо крильця на серветку.  Зайве масло нам тут ні до чого. Викладаємо крильця на серветку
  4. Для соусу нам потрібно: Соєвий соус 4-5 ст. л, Устричний соус три столові л.  Мірін 2 ст. л.  Кунжутне масло 1ст. л.  Цукор три ст. л.  Кукурудзяний крохмаль 2 ст. л.  Вода пів склянки.  У сотейнику змішуємо всі інгредієнти.  Крохмаль розбавляємо в 100 мл води і відправляємо туди ж. Для соусу нам потрібно
  5. Варимо соус на середньому вогні помішуючи до повного загустіння.  (Крохмаль не змусить себе довго чекати)Варимо соус на середньому вогні
  6. Перекладаємо крила в зручну для розмішування і подачі посуд.  Заливаємо соусом і перемішуємо. Заливаємо соусом і перемішуємо
  7. Даємо крильцям хвилин десять «відпочити»Даємо крильцям хвилин десять
  8. Подаємо на тарілці, посипавши кожну порцію смаженими кунжутним насінням .  Приємного апетиту!
...