Крем-суп з курки

Крем-суп з курки

Мені дуже подобаються крем-супи, тому і готувати їх дуже люблю. Попався мені під руку цікавий рецепт такого ось супу. Він звичайно, курячий, але я б його все-таки назвала гороховим. І цей суп безумовно варто того, щоб його приготувати для своєї сім’ї.

У мене на момент зйомки не виявилося зелені, а вона там явно не завадить при подачі на стіл.

Час приготування: 1 година 10 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 387 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування крем-супу з курки

  • Курячі стегенця 800 гр
  • Картопля 100 гр
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний горошком 5 шт.
  • Горошок консервований 300 гр
  • Вершки 10-11% 250 мл
  • Морква 100 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Рослинна олія 25 мл

Фото рецепт приготування крем-супу з курки

  1. Курячі стегенця очистити від шкіри.Фото рецепт приготування крем-супу з курки
  2. Залити 1,5 літрами холодної води і варити 15 хвилин, періодично знімаючи піну.варити 15 хвилин
  3. Картоплю очистити і нарізати брусочками, додати в каструлю.Картоплю очистити і нарізати
  4. Варити ще 20 хвилин.
  5. Бульйон процідити. М’ясо відділити від кісток.М'ясо відділити від кісток
  6. Картоплю та м’ясо розмолоти блендером, трохи додавши бульйону, приблизно 1 стакан.Картоплю та м'ясо розмолоти
  7. Повернути розмолоту масу в бульйон. Додати лавровий лист, перець, сіль за смаком і варити ще 7 хвилин.Повернути розмолоту масу в бульйон
  8. Зелений горошок подрібнити в блендері.Зелений горошок подрібнити
  9. Продовжуючи збивати додати в горошок вершки. Потім всю масу перекласти в каструлю.додати в горошок вершки
  10. Моркву очистити і тонко нарізати.Моркву очистити і тонко нарізати
  11. Цибулю очистити та дрібно нарізати.Цибулю очистити
  12. Обсмажити овочі в розігрітій олії, 7 хвилин.Обсмажити овочі
  13. Пасеровку додати в каструлю і варити ще 3 хвилини.