Котлети зі свинини і яловичини

Поєднання яловичого фаршу зі свинячим — головний секрет цих соковитих і ароматних котлет. Додавання цибулі, часнику і кропу у фарш додає цим котлетам особливий смак. Подавати з макаронами або картопляним пюре. Цей рецепт можна також використовувати для гамбургерів.

Кількість порцій: 13 котлет
Підготовка: 10 хв
Приготування: 30 хв

Інгредієнти для приготування котлет зі свинини і яловичини

  • яловичий фарш 300 грамів
  • фарш свинячий 300 грамів
  • яйце 1
  • одна склянка панірувальних сухарів
  • молоко пів склянки
  • 1 зубчик часнику (видавлений через землянку)
  • цибулина 1 (середня, натерта на дрібній тертці)
  • кріп чверть чайної ложки (сухий або дрібно нарізаний свіжий)
  • перець чверть чайної ложки
  • сіль
  • борошно пів склянки (для обвалювання)
  • рослинне масло 2 столові ложки (для смаження)
  • вода пів склянки

Інструкція з фото для приготування котлет зі свинини і яловичини

  1. У великій мисці змішати панірувальні сухарі і молоко, дати постояти 5 хвилин.приготування котлет зі свинини і яловичини
  2. Додати яловичий фарш, свинячий фарш, яйце, часник, цибулю, кріп і перець. Посолити за смаком і добре перемішати руками.
  3. У сковороді великого розміру на середньому вогні розігріти олію.
  4. Злегка змочити руки і сформувати котлети, потім обваляти кожну котлету в борошні.сформувати котлети
  5. Обсмажувати з усіх боків до золотистої скоринки, близько 4 хвилин на сторону.Обсмажувати з усіх боків4 хвилин на сторону
  6. Додати воду, зменшити вогонь, накрити і готувати ще 15-20 хвилин. Подавати гарячими.