Котлети з курячого фаршу з гарбузом

Котлети з курячого фаршу з гарбузом

Прекрасні і смачні котлети виходять з курячої грудки з гарбузом. Котлети містять мінімум жирів і вуглеводів, але при цьому соковиті і смачні. Досягається цей ефект додаванням гарбуза в котлетний фарш. А спеції додають смаку та аромату.

Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 137 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування котлет з курячого фаршу з гарбузом

  • Куряче філе 600 гр
  • Гарбуз мускатний 300 гр
  • Два зубки часнику
  • Сіль одна чайна л.
  • Перець чорний мелений чверть чайної л.
  • Коріандр мелений одна чайна ложка
  • Петрушка сушена 1 ч.л.
  • Перець болгарський сушений дві чайні ложки
  • Рослинна олія 5 мл

Фото рецепт приготування котлет з курячого фаршу з гарбузом

  1. У м’ясорубці з дрібною решіткою прокрутите по черзі куряче філе і м’якоть гарбуза.Фото рецепт приготування котлет з курячого фаршу
  2. Часник дрібно поріжте (можна пропустити через прес або натерти на дрібній тертці) і додайте у фарш.Часник дрібно поріжте
  3. Посоліть, додайте спеції і дуже ретельно вимішайте протягом декількох хвилин. Вимішування фаршу збільшує його еластичність і не дає котлетам розвалюватися під час смаження.дуже ретельно вимішайте
  4. Можна додати в котлети сушений солодкий перець, він привносить легку солодкувату нотку.додати в котлети сушений солодкий перець
  5. Сформуйте овальні котлети і смажте їх на добре розігрітій сковороді з антипригарним покриттям, злегка змастивши її рослинною олією.Сформуйте овальні котлети
  6. Коли котлети зарум’яняться з одного боку, переверніть їх і смажте до готовності з іншого боку, зменшивши вогонь. Можна ненадовго накрити їх кришкою або, обсмаживши з обох боків до скориночки, довести до готовності в духовці при температурі 180-190 градусів.котлети зарум'яняться з одного боку
  7. Готові котлети подавайте гарячими, з легким гарніром. Приємного апетиту!
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!