Котлети з індички

Соковиті і ніжні котлети з індичого фаршу, приготовані з додаванням цибулі, часнику і кропу, потім запечені з помідором під сирною скоринкою.

Кількість порцій: 8 котлет
Підготовка: 15 хв
Приготування: 25 хв

Інгредієнти для приготування котлет з індички

  • індичих фарш 700 грам
  • яйце 1
  • батон 3 скибочки
  • молоко пів склянки
  • пів цибулини (натерта на дрібній тертці)
  • часник 2 зубчики (натертий на дрібній тертці)
  • кріп 1 чайна ложка (сухого)
  • перець чверть чайної ложки
  • сіль (за смаком)
  • оливкова олія півтори столових ложки
  • борошно (для обвалювання)
  • помідор 8 скибочок
  • сир 8 скибочок (я використовувала моцарелу)
  • петрушка (необов’язково)

Рецепт приготування котлет з індички

  1. Шматочки батона залити молоком і настояти.
  2. У велику миску покласти фарш індички, злегка віджатий батон, цибулю, часник, кріп, перець та сіль. Добре перемішати руками.Рецепт приготування котлет з індички
  3. Сформувати з фаршу котлети і обваляти з обох сторін у борошні.
  4. У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію. Обсмажити котлети з усіх боків до гарної рум’яної скоринки (близько 5 хвилин на сторону).Обсмажити котлетидо гарної рум'яної скоринки
  5. Розігріти духовку до 200С (400F).
  6. Перекласти котлети у форму для запікання, попередньо застелену фольгою. На кожну котлету викласти шматок помідора і шматочок сиру. За бажанням посипати петрушкою.Перекласти котлети у формуНа кожну котлету викласти шматок помідора
  7. Запікати в розігрітій духовці близько 10 хвилин, поки котлети не пропечуться і сир не розплавиться. Подавати гарячими.поки котлети не пропечуться