Котлети з індички

Котлети з індички

Котлети з філе індички за цим рецептом виходять нежирними , пишними і при цьому досить щільними.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 325 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування котлет з індички

  • Філе індички 500 гр
  • Цибуля ріпчаста (100г)
  • Хліб пшеничний 30 гр
  • Молоко 120 мл
  • Пів чайної ложки морської солі
  • Перець мелений чорний чверть чайної ложки
  • Петрушка сушена 1 ч.л.
  • Рослинна олія 40 мл

Фото рецепт приготування котлет з індички

  1. Філе наріжте не надто великими шматками , половину середньої цибулини або одну невелику цілком очистіть і теж розріжте на кілька шматків.Фото рецепт приготування котлет з індички
  2. Підсохлий хліб замочіть в молоці на 10-15 хвилин , щоб він повністю просочився молоком і розмокнув.Підсохлий хліб замочіть в молоці
  3. М’ясо з цибулею і розмоченим в молоці хлібом (разом з молоком) перетворите за допомогою блендера в однорідну масу.М'ясо з цибулею
  4. Додайте сіль і перець.Додайте сіль і перець
  5. Можна покласти також сушену або дрібно нарізану свіжу зелень. Добре перемішайте фарш.свіжу зелень
  6. Вологими руками формуйте з фаршу рівні котлети і кладіть на розігріту сковороду з олією.формуйте з фаршу рівні котлети
  7. Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до рум’яної скоринки. Наприкінці можете накрити кришкою на кілька хвилин , щоб бути впевненим в хорошому прожарюванні котлет.до рум'яної скоринки
  8. Подавайте теплими зі свіжими овочами та зеленню.Подавайте теплими