Котлети із тріски з вершками

Котлети із тріски з вершками

Котлети готуються з тріски або будь-якої іншої нежирної білої риби з додаванням вершків і манної крупи. Це робить їх ніжними, соковитими, з рум’яною скоринкою, але молочно-білими всередині.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 156 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування котлет з тріски із вершками

  • Філе білої риби 500 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Сіль пів чайної л.
  • Білий перець мелений чверть чайної л.
  • Одне куряче яйце
  • Манка, манна крупа 80 гр
  • Вершки 20-22% 60 мл

Фото рецепт приготування котлет з тріски із вершками

  1. Філе риби крупно поріжте, перевірте, чи немає там дрібних кісточок. Зверніть увагу, що вага вказана для чистого філе. Якщо у вас заморожена риба, то її треба брати більше грам на 200, тому що при розморожуванні вага зменшиться за рахунок води.Фото рецепт приготування котлет з тріски із вершками
  2. Подрібніть філе в блендері.Подрібніть філе в блендері
  3. Невелику цибулину також можна подрібнити в блендері. Дуже швидко і без сліз.цибулину також можна подрібнити в блендері
  4. З’єднайте цибулю з фаршем, додайте сіль і перець.З'єднайте цибулю з фаршем
  5. Додайте яйце і манку.Додайте яйце і манку
  6. Тепер налийте вершки і добре перемішайте. Дайте фаршу постояти півгодинки в холодильнику.Тепер налийте вершки
  7. Зробіть котлети, запаніруйте їх у манній крупі і обсмажте на середньому вогні з двох сторін. Якщо котлети невеликі, то вони чудово прожаряться, але можна накрити їх фольгою і потримати в гарячій духовці хвилин 10.Зробіть котлети