Косичка зі свинини

Простий і смачний рецепт свинячої вирізки. Завдяки плетіння м’яса в косичку, воно дуже красиво виглядає на столі. Ви можете використовувати більше спецій для маринування м’яса, таких як часник, орегано та ін

Кількість порцій: 2
Підготовка: 40 хв
Приготування: 20 хв

Інгредієнти для приготування косички зі свинини

  • одна свиняча вирізка
  • одна цибулина (середня, нарізана)
  • третина лимону
  • одна столова ложка рослинної олії
  • сіль
  • перець

Фото рецепт приготування косички зі свинини

  1. Розрізати свинячу вирізку уздовж на 2 частини. Потім на кожній з частин, не дорізаючи близько 2,5 см  зробити два розрізи (щоб вийшло 3 смужки м’яса, що з’єднані зверху).рецепт приготування косички зі свинини
  2. Викласти м’ясо на дошку між двома шарами харчової плівки і злегка відбити кожну смужку. Потім заплести м’ясо в косичку. Кінці кіски закріпити зубочистками.заплести м'ясо в косичку
  3. Покласти наверх м’яса частину цибулі. Посолити і поперчити з усіх боків.Покласти наверх мяса частину цибулі
  4. Перекласти м’ясо в глибоку миску, видавити лимонний сік і додати цибулю, що залишилася. Залишити маринуватися на 30 хвилин.Перекласти м'ясо в глибоку миску
  5. У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію. Обсмажити м’ясні косички з усіх боків до красивої коричневої скоринки, близько 3 хвилин на сторону.Обсмажити м'ясні косички
  6. Зменшити вогонь, накрити кришкою та готувати ще 10 хвилин. Дістати зубочистки і подавати.