Консервація

Кабачкова ікра — рецепт заготовки на зиму

Кабачкова ікра - рецепт заготовки на зиму

Смачнюща кабачкова ікра, яку наші мами заготовляли на зиму літрами, а ми тепер частіше беремо з магазинну. Але домашня, без хімічних добавок і барвників, безперечно, смачніше і набагато корисніше.

Консервована домашня кабачкова ікра на зиму

Консервована домашня кабачкова ікра на зиму

Рецепт приготування смачної домашньої кабачкової ікри на зиму. Вважається, що кабачкова ікра з магазину краще, оскільки, приготована в домашніх умовах, вона ні за смаком, ні за консистенцією чи не нагадує покупну. Насправді домашні версії цієї закуски гарна сама по собі,…
Читати далі

Консервовані кабачки на зиму

Консервовані кабачки на зиму

Продовжуючи готується до зими, я почала консервувати кабачки. Цей рецепт мені розповіла мама, кабачки виходять не м’якими, а хрусткими і дуже смачними. Так що смачна зима нам забезпечена.

Огірки, консервовані з корінцями хрону без оцту

Огірки, консервовані з корінцями хрону без оцту

Консервація без оцту — це дуже смачно, корисно до того ж абсолютно нешкідливо. Огірочки виходять щільні і хрусткі в міру гострі. Того року готувала на пробу 2 баночки, дуже всім сподобалося в цьому році це вже основний рецепт засолювання огірків….
Читати далі

Квашені помідори — доступний делікатес

Квашені помідори - доступний делікатес

Історія квашення овочів сягає своїм корінням сивої давнини. Наші діди і прадіди солили і квасили зібрані з городу овочі і до самої весни ласували ні з чим не порівнянними, можна сказати делікатесними на смак, продуктами. Історично для соління і квашення…
Читати далі

Салат з огірків на зиму

Салат з огірків на зиму

Заготовлювати на зиму масу баночок з найрізноманітнішими консерваціями — наша традиція, а традиціями потрібно дорожити! Сьогодні на порядку денному — салат з огірків на зиму, який готується просто, а потім доставляє при відкритті баночки просто невимовне задоволення!

Рецепт салату з помідорами і цибулею на зиму

Рецепт салату з помідорами і цибулею на зиму

Заготівля з помідорів на зиму є практично незамінною закускою. Заготовити їх ви можете самими різними способами. В першу чергу, це помідори консервовані, процес приготування яких відбувається двома способами — засоленням і маринуванням.

Рецепт консервування горошку

Рецепт консервування горошку

Багато хто любить молодий консервований горошок, його подають як гарнір до деяких страв, додають у салати, супи, їдять самостійно. Завжди кращим виявляється продукт, приготовлений вдома, і вирощений на власній грядці. Так і з горошком, благо закрити кілька баночок зовсім нескладно.