Картопляні оладки з фенхелем

Картопляні оладки з фенхелем

Завжди хотіла спробувати що-небудь з фенхелем зробити. Але якось руки не доходили. Тепер дійшли. У них виявився бейбі — фенхель, маленький зовсім. Оладки вийшли дуже ніжні, аромат фенхелю зовсім легкий, нікого не налякає.


Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 2
Калорійність: 491 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування картопляних оладків з фенхелем

  • Картопля 400 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Фенхель 250 гр
  • Вершкове масло 20 гр
  • Борошно пшеничне 60 гр
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Мускатний горіх тертий 1/8 ч.л.

Фото рецепт приготування картопляних оладків з фенхелем

  1. Ставимо картоплю варитися (3 середні картоплини), а поки займемося цибулею і фенхелем.Фото рецепт приготування картопляних оладків з фенхелем
  2. Цибулю і фенхель дрібно ріжемо. Кількість фенхеля можете змінювати на свій розсуд, я взяла мало, щоб розкуштувати і зрозуміти, подобається він мені чи ні)Цибулю і фенхель дрібно ріжемо
  3. Нарізані цибулю і фенхель обсмажуємо на вершковому маслі хвилин 8.обсмажуємо на вершковому маслі
  4. Картоплю чистимо (вона ж була в мундирі). У великій мисці розминаємо її вилкою. Всі інші інструменти заборонені! На це здатна тільки вилка, запам’ятайте мої слова 🙂 Туди ж додаємо обсмажені овочі, збиті яйця, борошно (2 столові ложки), дрібку мускатного горіха, сіль і чорний перець. Ретельно перемішуємо.Туди ж додаємо обсмажені овочі
  5. Тепер залишилося тільки посмажити самі оладки на оливковій олії. Мені більше подобається робити невеликі, вони і на тарілці виглядають краще, і прожаряться добре. Подавати, звичайно, зі сметаною.
...