Картопля по-селянськи з часником

Картопля по-селянськи з часником
Кожна господиня хоче здивувати своїх рідних і близьких надзвичайно смачним блюдом! Тому я хочу порадити простий, але до божевілля смачний рецепт картоплі по-селянськи. У кожної родини він різний, тому нижче представлена саме моя інтерпретація цього гарніру.


Час приготування: 1 година
Порцій: 3
Калорійність: 200 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування картоплі по-селянськи з часником

  • Картопля 500 гр
  • Часник головки 1 шт.
  • Кріп сушений одна ч.л.
  • Перець чорний горошком 15 шт.
  • Насіння коріандру 1 ч.л.
  • Оливкова олія 17 мл
  • Сіль 1 ч.л.

Фото рецепт приготування картоплі по-селянськи з часником

  1. Картоплю добре промийте, щоб жодна частинка бруду на ньому не була присутня. Ретельно обсушіть рушником або серветками.Фото рецепт приготування картоплі по-селянськи з часником
  2. Ріжемо картоплю на бруски або на кільця (як Вам більше подобається).Ріжемо картоплю на бруски
  3. У ступці подрібніть часник, додавши до нього чорний перець горошком і зерна коріандру, сушений кріп і столову ложку оливкової олії. Дану заправку ретельно розмішати.У ступці подрібніть часник
  4. Кожну часточку картоплі щедро натріть нашою ароматною сумішшю. Візьміть фольгу, капніть туди кілька крапель оливкової олії і викладіть картоплю. Зверху посипте все сіллю (солі не шкодуйте, так як картопля її дуже любить). Фольгу бажано зверху закрити, тобто зробити конвертик, щоб картопля не була сухою. Дане чарівництво відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 220 градусів на 30-40 хвилин.Кожну часточку картоплі щедро натріть
  5. Картопельку завжди перевіряйте на готовність і на солоність. Після чого подавайте на стіл (можна у фользі) і дивуйте всіх цим ароматом, смаком і оригінальністю ! Приємного апетиту!