Качина грудка в апельсиновому соусі

Качина грудка в апельсиновому соусі

Відмінний і дуже простий рецепт, який прикрасить ваш стіл. Раджу додати його в вашу скарбничку рецептів.

Час приготування: пів години
Порцій: 4
Калорійність: 423 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування качиної грудки в апельсиновому соусі

  • Апельсини 4 шт.
  • Бульйон курячий 180 мл
  • Цукор ванільний 100 гр
  • Качина грудка 350 гр
  • Перець духмяний 3 шт.

Фото рецепт приготування качиної грудки в апельсиновому соусі

  1. Почнемо з апельсинового соусу. Візьміть глибоку сковороду (глибина не менше 5 см) для приготування апельсинового соусу. З 4 апельсинів вичавити сік, змішати його в сковороді з курячим бульйоном, цукром і апельсиновою цедрою (я тонко зрізала шкірку апельсинів і поклала все в сковороду).Фото рецепт приготування качиної грудки
  2. Приготування качиної грудки. Беремо качину грудку, солимо і перчимо її. Ставимо на вогонь і розігріваємо сковороду. Ніякого масла для смаження не потрібно! Кладемо качину грудку на гарячу сковороду шкіркою вниз. Смажимо 12 хвилин.Приготування качиної грудки
  3. Філе вийде середнього обсмаження, якщо ви любите добре просмажене качину грудку, то тоді слід обсмажити трохи довше на 5 хвилин. Перевертаємо і смажимо ще 10 хвилин. Качиний жир, що утворився, зливаємо. Продовжуємо обсмажувати качині філе до готовності.добре просмажене качину грудку
  4. Нарізаємо готове філе і поливаємо апельсиновим соусом. Приємного апетиту.Нарізаємо готове філе
...