Кабачки з сиром і морквою

Кабачки з сиром і морквою

Легко і швидко готувати, а так само відмінна закуска.

Час приготування: пів години
Порцій: 6
Калорійність: 308 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування кабачків з сиром і морквою

  • Оливкова олія 50 мл
  • Кабачки 500 гр
  • Російський сир 200 гр
  • Один зубок часнику
  • Майонез 80 гр
  • Морква 200 гр

Фото рецепт приготування кабачків з сиром і морквою

  1. Нарізати кабачки кружальцями 1-1,5 см та з кожного боку обсмажити на оливковій олії.Фото рецепт приготування кабачків з сиром і морквою
  2. На дрібній тертці натерти сир, потім додати дві столові ложки майонезу і один зубок часнику.На дрібній тертці натерти сир
  3. Потерти на дрібній тертці моркву, додати дві столові ложки майонезу та одн зубок часнику. Часник можна класти за смаком.
  4. Викласти в обсмажені кабачки шар сиру, шар моркви. При бажанні можна прикрасити зеленню.Викласти в обсмажені кабачки