Імбирний соус фото рецепт

Імбирний соус фото рецепт

Цей соус готується на основі вершкового масла, так що він достатньо жирний і гострий.

Час приготування: 25 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 233 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування імбирного соуси

  • Вершкове масло 120 гр
  • Імбир свіжий 5 см
  • Цибуля зелена 10 гр
  • Гірчиця діжонська 4 чайні л.
  • Сіль 1/4 чайної л.
  • Перець чорний мелений 1/4 чайної л.

Фото рецепт приготування імбирного соусу

  1. Маслу дайте полежати хвилин 20 при кімнатній температурі (тим часом підготуйте інші інгредієнти), потім поріжте на шматочки і складіть в чашку.Фото рецепт приготування імбирного соусу
  2. Дрібно-дрібно порубати свіжий імбир (1 столова ложка). Обов’язково очистіть його від шкірки.Дрібно-дрібно порубати свіжий імбир
  3. Так само дрібно поріжте зелену цибулю (1 столова ложка).поріжте зелену цибулю
  4. Додаємо діжонську гірчицю, без зерен (1 столова ложка).Додаємо діжонську гірчицю
  5. Солимо й перчимо.Солимо й перчимо
  6. Змішуємо всі за допомогою погружного блендера (або віночка або простої вилки). Дайте соусу постояти в холодильнику протягом пари годин.Дайте соусу постояти в холодильнику
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!