Грушевий компот

Простий і швидкий рецепт грушевого компоту. Відмінно підходить як літній напій.

Кількість порцій: 7
Підготовка: 1 годину, 3 хв
Приготування: 10 хв

Інгредієнти для приготування грушевого компоту

  • груша 5
  • цукор 5 столових ложки (або за смаком)
  • вода 7 склянок
  • лимонний сік 2 столових ложки

Фото рецепт приготування грушевого компоту

  1. У каструлі середньої величини, довести воду до кипіння і додати цукор.
  2. Помити і видалити серцевину груш, порізати на 4 частини або товстими часточками.рецепт приготування грушевого компоту
  3. Додати груші і лимонний сік в каструлю і готувати на інтенсивному вогні , поки не закипить вода.Додати груші
  4. Вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати компоту охолонути і настоятися.
  5. Подавати теплим або охолодженим. Зберігати в холодильнику.

 

 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!