Грибний суп фото рецепт

Грибний суп фото рецепт
Давно я обіцяла приготувати і викласти на smachni-recepti.pp.ua грибний супчик. Взагалі, варіантів грибних супів існує дуже багато, але я вирішила почати з самого простого і поширеного. Це просто прозорий грибний суп, який в ідеалі вариться з білих грибів. У мене використана грибна суміш, в якій 50% білі гриби, а інші 50% — суміш красноголовців, підберезників, лисичок і чогось ще.

Мені здалося, що інші лісові гриби не зіпсували кінцевий результат.

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Калорійність: 151 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування грибного супу

  • Гриби лісові асорті 800 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Сіль одна ч.л.
  • Вершкове масло 20 гр
  • Картопля 200 гр
  • Міні-морква (baby carrot) 70 гр
  • Кріп 30 гр
  • Сметана 100 гр

Фото рецепт приготування грибного супу

  1. Гриби треба перебрати, почистити і нарізати не надто великими шматочками. Взагалі це, звичайно, справа смаку. Підготовлені для варіння гриби повинні бути добре промитими.Фото рецепт приготування грибного супу
  2. Тепер грибочки кладемо в каструлю і заливаємо водою. Її має бути близько 2х літрів.Тепер грибочки кладемо в каструлю
  3. Доводимо воду з грибами до кипіння і варимо близько 30 хвилин. Коли вода закипить, потрібно додати в неї розрізану навпіл цибулину і трохи посолити.
  4. Поки вариться бульйон, потрібно підготувати інші інгредієнти для супу. Ще одну цибулину дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому (можна, звичайно, використовувати і рослинне) маслі до напівпрозорої.підготувати інші інгредієнти для супу
  5. Картоплю ріжемо невеликими кубиками і відправляємо в суп приблизно за 15 хвилин до кінця варіння.
  6. Моркву очищаємо і ріжемо дрібними кубиками. У мене була маленька морквина (baby carrot), так що різала я її кружечками.Моркву очищаємо і ріжемо
  7. Додаємо моркву до цибулі і обсмажуємо все разом, помішуючи, близько 5 хвилин.Додаємо моркву до цибулі
  8. Обсмажені овочі кладемо в суп і варимо на невеликому вогні ще хвилин 5. Буде незайвим, якщо після виключення вогню він постоїть півгодинки і настоїться.Обсмажені овочі кладемо в суп
  9. Подавати грибний суп найкраще з дрібно нарізаним кропом і сметаною.Подавати грибний суп