Готуємо шашличок з риби

Готуємо шашличок з риби

Складно зіпсувати таку рибу , тому можете сміливо готувати її на новорічний вечір чи на будь яке інше свято. Якщо у Вас є гриль , тоді в останні 5 хвилин запікання увімкніть його , щоб у цієї прекрасної рибку підрум’янити боки 🙂

Час приготування: 2 години 30 хв
Порцій: 4
Калорійність : 523 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування шашличка з риби

  • Лосось 700 гр
  • Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
  • Вино біле сухе (столове) 250 мл
  • Рослинна олія 50 мл
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки
  • Кмин чверть чайної ложки
  • Лимони 1 шт.
  • Шавлія сушена чверть чайної ложки
  • Перець солодкий жовтий дві перчини

Фото рецепт приготування шашличка з риби

  1. Філе риби нарізати шматочками , а цибулю кільцями і змішати.
  2. Приготувати маринад: змішати вино , масло , лимонний сік , сіль , перець , кмин і шавлію. Залити рибу маринадом і поставити в холодне місце на 2 години.рецепт приготування шашличка з риби
  3. Нарізати квадратиками перець і нанизувати шматочки риби упереміж з кружечками цибулі та солодкого перцю.
  4. Обсмажувати в духовці при температурі 200 градусів або грилі , періодично повертаючи.