Готуємо грибний суп з перловкою

Простий, ситний і дуже ароматний суп з грибами, перловкою і картоплею.

Кількість порцій: 6
Підготовка: 15 хв
Приготування:45 хв

Інгредієнти для приготування грибного супу з перловкою

  • гриби 230 грам (нарізані на тонкі шматочки, я використовувала Portobello)
  • перловка чверть склянки (промита)
  • морква 1 (велика, натерта на тертці)
  • цибулина 1 (середня, дрібно порізана)
  • картопля 3 (очищена, нарізана кубиками)
  • курячий бульйон 4 склянки
  • вода 4 склянки
  • вершкове масло 2 столових ложки
  • сіль
  • перець
  • сметана
  • петрушка (для подачі, необов’язково)

Фото рецепт приготування грибного супу з перловкою

  1. У великій каструлі на середньому вогні розтопити 2 ст л вершкового масла. Додати натерту морквину і дрібно порізану цибулю, обсмажувати 2 хвилини.рецепт приготування грибного супу з перловкою
  2. Додати гриби і обсмажувати близько п’яти хвилин.Додати гриби
  3. Додати перловку і обсмажувати ще дві хвилини.Додати перловку
  4. Далі влити воду і курячий бульйон. Закип’ятити, прикрутити вогонь і готувати ще 15 хвилин.
  5. Засипати нарізану кубиками картоплю та продовжувати варити суп ще 20 хвилин. Поперчити та посолити суп.продовжувати варити суп
  6. Прибрати з вогню і настояти 5 хвилин.
  7. Прикрасити петрушкою перед подачею (необов’язково). Подавати зі сметаною.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!