Готуємо американський сендвіч

Сендвіч, від англ. sub ( submarine sandwich ). Популярна мережа ресторанів SubWay продає такі сендвічі в багатьох країнах світу. Цей рецепт — один з моїх улюблених поєднань різних видів м’ясної нарізки (можна замінити за смаком Вашим улюбленим м’ясом).

Кількість порцій: 4
Приготування: 15 хв

Інгредієнти для приготування американського сендвічу

  • французький багет 1
  • помідор 2 (нарізані кружками)
  • пів цибулини (червона, нарізана кільцями)
  • пастрома 5 скибочок (з яловичини)
  • шинка 5 скибочок (копчена)
  • індичка 5 скибочок (копчена)
  • сир 3 скибочок (я використовувала швейцарський )
  • чотири салатних листка
  • майонез 5 столових ложок

Фото рецепт приготування американського сендвічу

  1. Підготувати пастраму, індичку, шинку і сир.рецепт приготування американського сендвічу
  2. Розрізати французький багет уздовж, але не дорізаючи до кінця.
  3. На одну із сторін покласти половину салату, на салат — половину нарізаних помідорів. Змастити трохи майонезом і на майонез покласти кільця цибулі.
  4. Викласти індичку, пастраму, сир і шинку.
  5. На шинку покласти помідори, що залишилися, цибулю і трохи змастити майонезом.На шинку покласти помідори
  6. Покрити шаром салату і легенько стиснути сендвіч у руках.Покрити шаром салату
  7. Розрізати на порційні шматочки і подавати.