Горіховий десерт з кокосовим молоком і солодкою полуницею

Горіховий десерт з кокосовим молоком і солодкою полуницею

Хрустка мигдальна основа, ніжний легкий крем з кокосового молока і кешью, солодка свіжа полуниця … Цей пиріг просто тане в роті, але найкраще в ньому — це відсутність масла, яєць, борошна і цукру. Справжнє літнє диво, яке кожен повинен спробувати!

Час приготування: 20 хв
Порцій: 9
Калорійність: 330 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування горіхового десерту з кокосовим молоком

  • Кешью 300 гр
  • Мигдаль 65 гр
  • Фініки 100 гр
  • Сіль чверть чайної ложки
  • Лимонний сік 60 мл
  • Молоко кокосове 100 мл
  • Мед 60 гр
  • Полуниця 200 гр

Фото рецепт приготування горіхового десерту з кокосовим молоком

  1. Замочіть кешью (1,5 склянки) у воді і залиште на кілька годин або на ніч.рецепт приготування горіхового десерту з кокосовим молоком
  2. Для початку приготуємо нижній шар. Подрібніть в блендері фініки (пів склянки), мигдаль (теж пів склянки) і сіль. Отриману масу висипте в форму і притисніть руками або склянкою.приготуємо нижній шар
  3. У блендері перемеліть лимонний сік (сік 1 лимона) з кокосовим молоком (пів склянки), медом (2 столові ложки) і кешью до отримання гладкої, повітряної маси. Спробуйте, якщо не вистачає меду, додайте і прокрутіть в блендер ще раз. Викладіть дві третини маси поверх мигдалевого шару.поверх мигдалевого шару
  4. У масу, додаємо полуницю і гарненько перемелюємо в блендері. Викладаємо поверх двох перших шарів. Ставимо в морозилку на 2-3 години.додаємо полуницю
  5. За годину до подачі на стіл бажано переставити десерт в холодильник, хоча це не обов’язково. Прикрашаємо наші ласощі полуницею і насолоджуємося чудовим смаком!
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!