Гаспачо з гарбузом

Гаспачо з гарбузом

Гаспачо я люблю, роблю часто, експериментую з інгредієнтами…  додаю диню, кавун, або ось наприклад гарбуз))

Порцій: 1

Калорійність: 420 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування гаспачо з гарбузом

  • Гарбуз 50 г
  • Помідори червоні 70г
  • Перець солодкий ґрунтової 5г
  • Четверта частина червоної цибулини
  • Оливкова олія 30 мл
  • Цукор-пісок 10 г
  • Пів чайної ложки солі
  • Оцет бальзамічний 15 мл
  • Шинка сиров’ялена 10 г

Фото рецепт приготування гаспачо з гарбузом

  1. Ось ці овочі сьогодні нам знадобляться.рецепт приготування гаспачо з гарбузом
    Нарізаємо шматочками і подрібнюємо в блендері до стану пюре.Нарізаємо шматочками
  2. Додаємо масло, сіль, цукор, оцет, ще раз збиваємо і пробуємо на смак, можна додати ще що-небудь, наприклад часник або перець.часник або перець
  3. Подаємо холодним. Приправляємо оливковою олією і чіпсами з сиров’яленою шинки (хамон, прошутто) для цього потрібно обсмажити шматочки шинки до хрускоту. Приємного апетиту))обсмажити шматочки шинки до хрускоту
...