Гарячі роли з білою рибою

Гарячі роли з білою рибою

Варіант приготування ролів з риби, що володіє багатьма достоїнствами. По-перше, роли просто і швидко готуються за наявності хорошої риби, по-друге, страва містить багато білка і корисних речовин при мінімумі жиру і вуглеводів, по-третє, риба проходить термічну обробку і безпечна. Ну і ще це дуже смачно!

Час приготування: 25 хв
Порцій: 2
Калорійність: 187 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування гарячих рол з білою рибою

  • Філе білої риби 300 г
  • Соєвий соус 30 мл
  • Куряче яйце
  • Великі аркуші водоростів норі 2 шт.

Фото рецепт приготування гарячих ролів з білою рибою

  1. Свіжу рибу очистіть від кісток та луски, філе наріжте кубиками близько 0,5-1 см. Додайте соєвий соус.рецепт приготування гарячих ролів з білою рибою
  2. Злегка збийте невелике яйце, додайте до риби і перемішайте.додайте до риби і перемішайте
  3. На килимок для суші (макісу) покладіть цілий лист норі, зверху викладіть рибну начинку, укладаючи її горизонтальною смугою по центру.покладіть цілий лист норі
  4. Акуратно згорніть рол за допомогою килимка. Не тисніть занадто сильно, щоб начинка не видавлювалася по краях.Акуратно згорніть рол за допомогою килимка
  5. Згорнуті роли можна або зварити в пароварці, або обсмажити на невеликому вогні в сковороді без масла, акуратно повертаючи, щоб роли рівномірно обжарилися. Подавати потрібно теплими, розрізати на 4 – 6 частин гарячим ножем.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!