Гарбузовий суп з рисом і м’ясними кульками

Гарбузовий суп з рисом і м'ясними кульками

Легкий супчик для любителів гарбуза


Час приготування: 1 година
Порцій: 5
Калорійність: 377 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування супу з рисом і м’ясними кульками

  • Гарбуз 700 гр
  • Сіль одна чайна л.
  • Перець мелений чорний пів чайної л.
  • Оливкова олія 10 мл
  • Курячий фарш 400 гр
  • Морква 100 гр
  • Кріп 40 гр
  • Петрушка 20 гр
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Часник зубці 3 шт.
  • Рис білий шліфований 150 гр
  • Вино біле сухе (столове) 150 мл
  • Овочевий бульйон 1400 мл

Фото рецепт приготування супу з рисом і м’ясними кульками

  1. Гарбуз очистити і нарізати.Фото рецепт приготування супу з рисом і м’ясними кульками
  2. Посолити, поперчити, злегка збризнути олією. Перемішати та відправити в духовку на 20 хвилин, при 200 градусах.Посолити, поперчити, злегка збризнути олією
  3. Поки гарбуз запікається, робимо м’ясні кульки. (Змішуємо фарш + дрібно терта морква + зелень + яйце + сіль ). Варимо 15 хвилин в підсоленій воді. Для світлого, прозорого супу я завжди їх варю окремо, відразу в суп не кидаю так як фарш зафарбовує бульйон. Може вийти мутнувато-сіруватим.робимо м'ясні кульки
  4. Ріжемо цибулю і часник.Ріжемо цибулю і часник
  5. Розігріваємо олію і швиденько обсмажуємо цибулю + часник. Додаємо рис та перемішуємо.  Заливаємо біле вино, знову перемішуємо, щоб вино вбралося і випарувався алкоголь.Розігріваємо олію і швиденько обсмажуємо цибулю
  6. Заливаємо овочевим бульйоном.Заливаємо овочевим бульйоном
  7. Закриваємо і варимо 20 хвилин, наприкінці закидаємо м’ясні кульки і гарбуз, кришимо кріп.наприкінці закидаємо м'ясні кульки і гарбуз
...