Фаршировані яйця

Фаршировані яйця

Ця шикарна яєчна закуска, може виявитися дуже до речі до святкового столу. Готується блюдо швидко і можна прикрасити його червоною ікрою.

Час приготування: 50 хв
Порцій: 9
Калорійність: 248 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування фаршированих яєць

  • Яйце куряче 9 шт.
  • Майонез 40 гр
  • Сардини в олії 150 гр
  • Каперси 40 гр
  • Сметана 100 гр
  • Лосось копчений 200 гр
  • Лимонний сік 20 мл
  • Кріп 10 гр

Фото рецепт приготування фаршированих яєць

  1. Зварити і очистити яйця.Фото рецепт приготування фаршированих яєць
  2. Розрізати яйця навпіл і обережно вийняти жовтки.Розрізати яйця навпіл
  3. Розім’яти жовтки і змішати з майонезом.змішати з майонезом
  4. Додати сардини і все гарненько розім’яти і перемішати.Додати сардини
  5. Додати каперси і приправити трошки сіллю і перцем.Додати каперси
  6. Заповнити приготовленою масою яйця, але без гірки.
  7. 100 гр лосося зі сметаною подрібнити блендером до стану пюре.лосося зі сметаною подрібнити
  8. Лосось, що залишився, нарізати на дрібні шматочки і змішати з кремом, що вийшов, приправити білим тертим перцем, сіллю і лимонним соком.
  9. Викласти зверху яєць лососеву масу і прикрасити зеленню.