Далекосхідні пельмені

Далекосхідні пельмені

Як і багато іншого, наприклад млинці, пельмені прийшли зі сходу, а саме з Китаю. Російські далекосхідні пельмені, хоча і схожі на оригінальні, але вже інші. В даний час існує безліч рецептів пельменів, але цей рецепт я давно не зустрічала, може бути через трудомісткість, може через давнину … А може через те що живемо по інший бік Уралу…

Час приготування: 3 години
Порцій: 6
Калорійність: 715 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування далекосхідних пельменів

  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 600 гр
  • Сіль 1 ч.л.
  • М’ята свіжа 5 гр
  • Судак 100 гр
  • Кета 100 гр
  • Горбуша 100 гр
  • Свинина 250 гр
  • Цибуля ріпчаста 100гр
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки
  • Перець чорний горошком 5 шт.
  • Два лаврових листка
  • Вершкове масло 60 гр
  • Сметана 100 гр
  • Цибуля зелена 10 гр
  • Кріп 10 гр
  • Петрушка 10 гр

Фото рецепт приготування далекосхідних пельменів

  1. Приготувати тісто: просіяти борошно на стіл, утворити глибоку вирву. Заварити м’яту окропом (160 мл) і дати охолонути. Теплу м’ятну воду змішати з яйцями, додати сіль. Влити акуратно яєчну суміш у воронку і потихеньку, за годинниковою стрілкою, закручувати тісто.Фото рецепт приготування далекосхідних пельменів
  2. Готове тісто покласти в контейнер з кришкою або просто накрити плівкою і рушником, дати тесту постояти в теплому місці близько півгодини.Готове тісто покласти в контейнер
  3. Філе риби пропустити через м’ясорубку 2 рази разом з жирною свининою і сирою цибулею.разом з жирною свининою і сирою цибулею
  4. Додати у фарш яйця, перець, сіль, 60 мл води і добре перемішати.Додати у фарш яйця
  5. Тісто розділити на кілька шматків. Поверхня злегка присипати борошном і розкачати тісто в тонкий пласт, товщиною приблизно 2 мм. Кожен наступний пласт розкочується на присипаної борошном поверхні.Тісто розділити на кілька шматків
  6. Розділити пласт на квадрати розміром 5×5 см.Розділити пласт на квадрати
  7. На одну половину покласти фарш.покласти фарш
  8. Накрити другою стороною і добре заліпити краї.добре заліпити краї
  9. Далі загортаємо центральний куточок.загортаємо центральний куточок
  10. А потім по черзі інші куточки.черзі інші куточки
  11. Пельмені покласти на присипану борошном поверхню та відправити в морозильник. Після заморозки їх вже можна складати в єдиний мішок, без загрози їх зіпсувати.
  12. Подаються ці пельмені так: закип’ятити воду, додати солі за смаком, лавровий лист, перець горошком. Проварити пельмені 10 хвилин.Подаються ці пельмені так
  13. Розтопити вершкове масло на сковороді. Пельмені витягти з води і кинути на розігріту сковороду, обсмажити далекосхідні пельмені на сильному вогні з кожного боку.обсмажити далекосхідні пельмені
  14. Подавати гарячими зі сметаною, в яку подрібнити кріп та петрушку!
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!