Cкандинавський сендвіч

Cкандинавський сендвіч

Пам’ятаю, як пробувала щось подібне в Ісландії. Чорний хліб з непросіяного борошна з насінням соняшнику або гарбуза, яйця некруте і риба зверху. Простіше не придумаєш 🙂 Зазвичай такі бутерброди часто роблять у скандинавських країнах.

Час приготування: 15 хв
Порцій: 2
Калорійність: 650 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування скандинавського сендвічу

  • Вершки 20-22% 50 мл
  • Кріп сушений 3 ч.л.
  • Гауда сир 70 гр
  • Сіль морська чотири ч.л.
  • Білий перець мелений півтори ч.л.
  • Вершкове масло 30 гр
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Хліб пшеничний 150 гр
  • Сьомга слабо солона 60 гр

Фото рецепт приготування скандинавського сендвічу

  1. У глибокій мисці потрібно змішати вершки, сушений кріп або петрушку, тертий норвезький сир і сіль з перцем за смаком.рецепт приготування скандинавського сендвічу
  2. Потім на сильному вогні потрібно розігріти вершкове масло, зменшити вогонь до середньої інтенсивності і додати туди яйця. Не перестаючи мішати лопаткою яйця протягом двох хвилин, а потім додати вершкову масу з сиром. Після цього продовжувати мішати, поки суміш не стане однорідною з грудочками.розігріти вершкове масло
  3. Викладіть скрембл на хліб і помістіть сьомгу поверх. Повірте, це буде смачно!