Часникові курячі крильця

Ці солодкі часникові крильця можуть бути апетитною закускою або головним блюдом. Поєднання соєвого соусу, меду та часнику робить їх красивими і дуже смачними.

Кількість порцій: 12 крилець
Підготовка: 1 годину, 5 хв
Приготування: 50 хв

Інгредієнти для приготування часникових курячих крилець

  • 12 курячих крилець
  • мед 1 столова ложка
  • соєвий соус дві столові ложки
  • 2 зубчики часнику (дрібно порубаного)
  • чилі порошок третина чайної ложки
  • рослинна олія півтори столові ложки (для змащування форми)
  • сіль (за смаком)

Рецепт приготування часникових курячих крилець

  1. Крильця помити та насухо сушити паперовим рушником. Помістити в глибоку миску.
  2. Крильця в мисці посипати сіллю і порошком чилі (Але не пересолити, тому що соєвий соус містить сіль). Змішати мед, соєвий соус і часник. Добре перемішати крильця з маринадом і поставити в холодильник хоча б на 1 годину.Рецепт приготування часникових курячих крилець
  3. Розігріти духовку до 190 градусів.
  4. Розкласти крила у форму для запікання.Розкласти крила у форму
  5. Запікати відкритими в розігрітій духовці протягом 50 хв, або поки шкірка не стане золотисто -коричневого кольору і крильця НЕ пропечуться.