Бурякове пюре

Бурякове пюре

Незвичне для ока яскраве пюре на смак дуже приємне, ніжне і вершкове. З різнобарвною їжею добре експериментувати, коли треба красиво оформити стіл або нагодувати малюків. Бурякове пюре стане відмінним доповненням практично до будь-якої риби.

Час приготування: 50 хв
Порцій: 4
Калорійність: 210 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування бурякового пюре

  • Картопля 600 гр
  • Буряк 300 гр
  • Сіль 1 ч.л.
  • Вершки 10-11% 200 мл

Фото рецепт приготування бурякового пюре

  1. Картоплю очистіть і зваріть в підсоленій воді. Дрібний буряк, не очищаючи, зваріть в окремій каструлі або запечіть в духовці при 200 градусах, загорнувши у фольгу .рецепт приготування бурякового пюре
  2. Гарячу картоплю потовчіть, щоб не було грудочок, або пропустіть через спеціальний прес для картоплі.Гарячу картоплю потовчіть
  3. Влийте гарячі вершки і добре розмішайте. Залиште в теплому місці.Влийте гарячі вершки
  4. Буряк подрібніть в блендері з додаванням вершків (щоб легше досягти потрібної консистенції) до гомогенної маси.Буряк подрібніть в блендері
  5. З’єднайте обидва пюре і ретельно перемішайте.З'єднайте обидва пюре
  6. Подавайте теплим. Окремо можна подати вершкове масло і теплі вершки.
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!