Біфштекс фото рецепт

Біфштекс фото рецепт

Здається, що посмажити шматок м’яса простіше простого , але!
Наведений нижче спосіб робить м’ясо таким чудово смачним , що не хочеться взагалі більше нічого їсти , окрім цього.
Головні умови:

  • Правильний сорт м’яса.
  • Точно дотримуватися правил з маслом і температурою смаження. Масло не лити на сковороду , а змащувати м’ясо , і не боятися прогріти спочатку сковороду посильніше , щоб м’ясний сік залишився всередині.

Час приготування: 25 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 314 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування біфштексу

  • Яловичина для смаження 450 гр
  • Соняшникова олія рафінована 50 мл
  • Сіль морська одна чайна л.
  • Перець чорний мелений одна чайна л.

Фото рецепт приготування біфштексу

  1. М’ясо очистити від жил і нарізати поперек волокон товщиною близько 1,5 см.М'ясо очистити від жил
  2. Накрити поліетиленовою плівкою і відбити з двох сторін.
  3. Змастити шматки м’яса рослинним маслом з обох сторін , посолити , поперчити.Змастити шматки м'яса рослинним маслом
  4. Розігріти сковороду і, не додаючи масла , швидко обсмажити м’ясо на сильному вогні по 20-30 секунд з кожного боку.швидко обсмажити м'ясо на сильному вогні
  5. Знизити вогонь до середнього і смажити до досягнення потрібного ступеня підсмажування (5-10 хвилин).