Бефстрагонов (Яловичина по-строгановськи)

Тонко нарізане яловиче м’ясо, цибулю та гриби в сметанному соусі. Цей насичений смаком, але легкий у приготуванні Бефстрагонов чудово поєднується зі спагеті.

Кількість порцій: 4
Підготовка: 10 хв
Приготування: 30 хв

Інгредієнти для приготування Бефстрагонова

  • яловичина 450 грам (вирізка)
  • цибулина 1
  • гриби 110 грам (свіжі)
  • сметана 3/ 4 чашки
  • 3 столових ложки рослинного масла
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування Бефстрагонова з фото

  1. Нарізати м’ясо невеликими смужками, близько 2,5 на 6 см.
  2. Нарізати гриби і дрібно нарізати цибулю.Рецепт приготування Бефстрагонова з фото
  3. У великій сковороді на середньому вогні розігріти одну столову ложку рослинної олії. Обсмажити шматочки м’яса з усіх боків.
  4. В окремій сковороді на середньому вогні розігріти дві столові ложки рослинної олії, обсмажити гриби і цибулю до м’якості.обсмажити гриби і цибулю
  5. Перекласти гриби і цибулю в сковороду з м’ясом. Поперчити та посолити і за власним смаком.Поперчити та посолити
  6. Додати сметану і все перемішати, применшити вогонь та продовжувати готувати, поки сметана не стане гарячою (але вона не повинна закипіти, інакше згорнеться).Додати сметану і все перемішати
  7. Подавати бефстроганов зі спагеті або рисом.