Банановий хліб фото рецепт

Банановий хліб фото рецепт
Простий і приємний рецепт, що допомагає вжити надлишки бананів, а заодно зробити смачний солодкуватий хліб до чаю або кави. Особливо здорово проявляються у випічці і поєднані аромати бананів і коричневого цукру.


Час приготування: 2 години
Порцій: 12
Калорійність: 282 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування бананового хліба

  • Банани 3 шт.
  • Цукор коричневий 70 гр
  • Сіль 1/4 ч.л.
  • Борошно пшеничне 500 гр
  • Дріжджі сухі швидкодіючі 5 гр
  • Волоський горіх 150 гр

Фото рецепт приготування бананового хліба

  1. Банани очистити і перетворити на пюре за допомогою блендера.Фото рецепт приготування бананового хліба
  2. У бананове пюре долити води, щоб вийшло 300-320 мл рідини, додати коричневий цукор і сіль.У бананове пюре долити води
  3. Борошно просіяти у велику миску і додати дріжджі.Борошно просіяти у велику
  4. У борошні зробити поглиблення і влити туди бананову суміш.У борошні зробити поглиблення
  5. Зібрати тісто в кулю і інтенсивно місити хвилин 10, а потім поставити в тепле місце на 40-50 хвилин для підйому.Зібрати тісто в кулю
  6. Коли тісто збільшиться в об’ємі вдвічі, додати в нього нарізані горіхи, сформувати невеликі батончики або булочки і викласти на посипаний борошном деко. Можна посипати зверху коричневим цукром або змастити медом.Коли тісто збільшиться в об'ємі вдвічі
  7. Дати батончикам бананового хлібу постояти 15-20 хвилин, щоб вони трохи піднялися, а потім поставити в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.Дати батончикам бананового хлібу постояти
 

Поділіться з друзями в соціальних мережах!